söndag 21 mars 2010

Fanny

Igår var det lördag och därmed Fannys 18-årsdag. Efter några sms med Lucile var det bestämmt att vi skulle överraska Fanny genom att jag skulle hoppa fram vid bion och ropa "Boooon anniversaire!" men det var snarare jag som blev överraskad, Fanny hade nämligen piercat sig i näsan. En födelsedagspresent till sig själv, varför inte? Hon passade riktigt bra i det!

Så bestämde vi oss för att se Shutter Island, bra men sjuk. Usch de psykiska filmerna som lixom kryper in innanför är de värsta! Lite omtumlande efter det gick vi för att hitta en sen middag. Det blev kebeb på trappan till L'Ofice du tourisme, helt okej det med! Jag menar det är ju sälslapet som gör en måltid minesvärd! Fanny och Lucile är verkligen helt underbara tjejer. Efter en stund blev vi joinade av Alicia och ytterligare lite senare drog vi hem till Lucile för att avsluta kvällen på bästa sätt, nämligen i sälskap av varandra! Kvart i två cyklade jag hem genom ett väldigt lungt Mont De Marsan.

1 kommentar:

  1. Familjen Ström21 mars 2010 kl. 14:51

    HejHejHej!

    Låter som att du har de gött!
    Nu när snön smälter här hemma och vårpromenader är på gång så tänker vi på Paris. Dogshitsen tittar fram och vi börjar tro att det är värre här än vad de var i Paris!De som göms i snö kommer upp i tö. PlingPling!

    SvaraRadera