måndag 23 november 2009

Var ar julen?

Okej, skolan ar fortfarande oppen, atminstonde halva. Jag horde i morse att hogstadiet ar stangt och det pratas fortfarande om att gymnaseit ska stangas med. Jag och Camille bara smaflinar nar vi hor det for vi kan inte lata bli att hoppas lite. Grejen ar att ingen vill vaccinera sig. Alla ar typ overtygade om att man blir mer sjuk av vaccsinet an sjalva inflkuensan. Jag ser inte riktigt grejen med att vaccinera sig, jag tror inte direkt jag kommer do av grissjukan och visar det sig att jag gor det anda... domage!

Ingen internet hos familjen och julkalendern borjar om en vecka, snalla lat mig fa intenet innan dess!

I helgen kopte jag mina forsta julklappar samtidigt som jag grat innombords over hur ojuligt det ar med 17 grader varmt och palmliknande trad. Staden retar mig dessutom. Jullamporna har varit uppsatta sen jag kom tillbaka fran Paris, men dom hanger dar och ar otanda och skriker "valkommen till var o-juliga stad!" det ar det jag hor i alla fall.

Det ar lite fult anda, hemma har jag typ trottnat pa julen men nu har jag hetl plotsligt blivit varsta julalskaren, mamma har redan skickat ner en julskiva till mig och igar postade jag min onskelista till tomten, haha!

God en-manad-och-en-dag-innan jul!

4 kommentarer:

  1. alla här har typ vaccinerat sig! Ingen död än så länge ;D

    SvaraRadera
  2. Haha jag vet, 65 % av fransmännen vägrar vaccinera sig, envisa jävlar asså. Men jag håller med. Och det är ju asgött att slippa vara sådär töntigt wanna-be-julig 1½ månad i förväg. Nu händer allt det roliga när det ska istället =) Pussar

    SvaraRadera
  3. hej babe! haha, jo men jag kommer verkligen ihåg förra året hur mycket du och sara "klagade" på julen, och nu går du och längtar, hihi <3

    SvaraRadera
  4. det man inte har vill man ha - här är ju ljust sommarväder och riktiga palmer, det skriker inte direkt julstämning! Sådärför längtar jag ihjäl mig med!!

    SvaraRadera